İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 26 Şubat tarihinde sosyal medyada Dilan Polat'ın çektiği bir video hakkında yapılan ihbarlar sonucu "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak" suçundan re'sen soruşturma başlatıldı.
Haklarında gözaltı kararı verildi
Soruşturma kapsamında videoda yer alan kişilerin Engin Polat, Alper Kürşat Polat ve Hazal Erdoğan olduğu belirlenirken, şüpheliler hakkında gözaltı talimatı verildiği öğrenildi. Uyuşturucu madde kullandıkları iddiasıyla haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Dilan-Engin Polat, Alper Kürşat Polat ve Hazal Erdoğan, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çifti serbest bırakıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Dilan Polat'ın çektiği bir video hakkında yapılan ihbarlar sonucu uyuşturucu kullanıldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Dilan Polat ve Engin Polat ile birlikte videoda yer alan kişiler hakkında gözaltı kararı verildi.
Yorumlar
Trend Haberler

Bursalı doktor Kazım Güler dağ tırmanışında donarak öldü!

Bursa sahillerinde tedirgin eden görüntü

Marmara'da korkutan depremler! 45 dakikada 3 kez beşik gibi sallandı

Togg’da yaprak dökümü

Tofaş'tan 256 milyon euroluk yatırım kararı

Alpiş'in Yeni Projesi Vena Residence'ta Satışlar Başladı
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl