Bartın Çaydüzü Mahallesi’nde seyir halinde bulunan bir iş yerinin önünde park halindeki bir kamyonete çarptı. Kazanın ardından olay yerine gelen ve kamyonet sürücüsü olduğu belirtilen bir kişinin aracı geri almasını ve düzgün bir yere park etmesini istediği acemi sürücü, 63 saniye sonra tekrar aynı araca çarptı.
Aracın çarptığı 2 kişi de yaralandı
Saniyeler sonra meydana gelen ikinci kazada, kamyonetin hasar görüp görmediğini inceleyen ve sürücü olduğu belirtilen bir kişi ile yanında bulunan bir başka kişiye çarptı. Şahıslardan biri çarpma anında yola savrulurken, diğeri ise iki aracın arasında kaldı.
Sekerek hareket edebilen 2 kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Fıkra gibi kazaya karışan sürücünün acemi olduğu ve ehliyetini yeni aldığı ileri sürüldü.
ASAYİŞ
GÜNDEM
BURSA
Fıkra Gibi Kaza! 63 saniye arayla 2. kez çarptı
Bartın'da acemi olduğu ileri sürülen bir sürücü önce park halindeki bir kamyonete çarptı. Araca geri manevra yaptıran sürücü, saniyeler sonra tekrar aynı araca çarptı. 63 saniye arayla meydana gelen kazalarda iki kişi hafif bir şekilde yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler
Bursa’da 63 yaşındaki adamın sır ölümü
Hastaneden taburcu oldu, dönüş yolunda kazada öldü
Bursa'da toplu ulaşıma zam
Bursa'da internette kadın kılığına girip evlilik vaadiyle kandırdılar
Bursa'da hastaneye yatmamak için polise bıçak çekip direndi..
Özgür Özel Bursa'da!! Esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl




