Sosyal medya ve kamuoyunda tepkilere neden olan Marmaray'daki kavgaya ilişkin yeni gelişme yaşandı.

Marmaray'daki kavgada yeni görüntüler ortaya çıktı: Kavganın başlama anını anlattı - 2

Kaç Suriyeli dönüş yaptı?
Kaç Suriyeli dönüş yaptı?
İçeriği Görüntüle

Yer tartışmasının başladığı anlarda Deniz E.'nin (50) genç kadın Zehra A.'ya (19) hakaret ettiği iddia edildi. Olaya ilişkin ortaya çıkan yeni görüntülerde, Zehra A.'nın Marmaray'dan ağlayarak indiği anlar yer aldı.

Marmaray'daki kavgada yeni görüntüler ortaya çıktı: Kavganın başlama anını anlattı - 3

Deniz E.'nin Marmaray'a binerken tartıştığı Zehra A.'nın emniyette verdiği ifadesinde, "Trene binerken bana 'çekil buradan, niye burada duruyorsun, çocuklarımla geçemiyorum, çocuklarım sıkışsa bunun sorumluluğunu kim alacak' gibi şeyler söyledi ve trene bindi. Ben kendisine 'Ağabey özür dilerim, tren zaten sıkışık, çekilebildiğim kadar çekildim.' dedim. Hemen arkamda, çok yakın mesafeme geçerek kendi kendine konuşmaya devam etti. Başörtümü kastederek hakaret içerikli konuşmalar yapmaması gerektiğini söyledim. Onu teskin etmek için 'Ya sabır, ya selamet' dedim. Bu söz üzerine '20 yaşındaki kız ya sabır ya selamet çekiyor.' diyerek tepki gösterdi." dedi.

Marmaray'daki kavgada yeni görüntüler ortaya çıktı: Kavganın başlama anını anlattı - 4

Kendisine tepki veremediği için ağlamaya başladığını ifade eden Zehra A., "Uzaklaşmaya çalıştım fakat tren kalabalık olduğu için uzaklaşamadım." diye konuştu.

Zehra A.'nın , olaydan iki gün sonra polis merkezine giderek Deniz E.'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

Şikayet üzerine gözaltına alınan Deniz E., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.