Denizli’nin Merkezefendi ilçesine yaşayan M.K., 2022 yılından bu yana devam eden ve bir dizi operasyonda geçirdiği göz rahatsızlığı nedeniyle 10 Temmuz 2024 tarihinde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniğinde öğretim üyesi ücreti ödeyerek özel muayene oldu. Lens kullanması önerilen hasta, ölçüm listesine kaydı yapıldığı belirtilerek evine gönderildi.
Geçen yaklaşık 2 aylık süreçte kendisine her hangi bir dönüş yapılmayan hasta, hastane personelinin duyarsızlığına tepki gösterdi. Ölçüm yapılamadığı için rahat görmesi için gerekli tıbbi malzemeyi alamayan hasta, benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için hastane yönetiminden gerekli önlemleri almasını talep etti.
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi hastasını unuttu
Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesinin, ölçüm için sıra bekleyen hastasına yaklaşık 2 aydır dönüş yapmadığı iddia edildi.
Yorumlar
Trend Haberler

Ata Bulvarı'nda park halindeki tıra çarptı

Cankurtarandan vatandaşa ‘Neden işime karıştın?’ dayağı

Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı

Yıldırım’da spora yeni yatırım

Milli yüzücü Bengisu Avcı, tarihe geçti

10 yaşındaki Elif’in fidan sevgisi hüsranla sonuçlandı
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl