2025 yılının ilk gününün sabah namazında dünyanın en önemli 5. mabedi olarak gösterilen tarihi Ulucami'de ve Muradiye Camii'nde binlerce kişi ellerini tüm şehitler için açtı. Ayrıca İsrail zulmü altındaki Filistin'deki müslümanlar ve oradaki vahşetin son bulması için de dualar edildi. Vatandaşlar Ulucami'yi hıncahınç doldururken, bazı vatandaşlar da namazlarını dışarıda eda ettiler. Namaz sonrası Yörük Türkmen Dernekleri Birliği Ulucami'de vatandaşlara çorba ikramı yaptı.
Muradiye Camii de doldu
2025 yılının ilk sabah namazında Ulucami'de olduğu gibi Muradiye Camii'nde de binlerce vatandaş namaz kıldı. Namaz çıkışı ise Bursa Uludağ Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu tarafından cemaate çorba ikramı yapıldı. Namaz sonrası çorbalarını içen binlerce vatandaş, Muradiye Külliyesi'ni ziyaret ederek dualar etti.
Yeni yılın ilk sabah namazında Ulucami dolup taştı
Bursa'da yılın ilk sabah namazında binlerce kişi tarihi Ulucami'ye ve Muradiye Camii'ne akın etti. Namaz sonrası şehitler ve İsrail'in zulmü altında inleyen Gazze için dua edildi. Atatürk Caddesi'nde trafik kilitlendi.
Yorumlar
Trend Haberler

Konya'da okulda öldürülen öğretmenin katili arkadaşı çıktı

Altın rekor kırdı

İsrail gece yarısı İran'ı vurdu

Bursa'da “uğurböceği örümceği” paniği

Hindistan’daki uçak kazasında 204 kişi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Elif Başçı'dan 10 gündür iz yok!
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl