Bursaspor tam sezonu kazasız belasız kapatıyoruz derken diğer maçlardan gelen enteresan sonuçlarla kendini az da olsa yine ateş hattının sıcaklığını hisseder durumda buldu. Maçla ilgili yorum yapamıyorum zira yine yayıncısı olmayan karanlık bir maçı geride bıraktık. Buralarda geçirdiğimiz her an her saniye tarihe karanlık zamanlar olarak geçecek zaten ama yine de tam rahatladık derken düşme hattını hissediyor olmak Bursaspor'un olmazsa olmazı.

Önümüzdeki hafta iç sahada ise Playoff iddiasını devam ettiren Somaspor ile karşılacağız. Umarım kazanarak bu sezonu kapatıp Özer Hurmacı ile başlayan güzel havayı önümüzdeki sezona taşıyacağız.

Gelecek sezonla alakalı yazıyı haftaya oynayacağımız maçtan sonraya taşıyıp hikayeyi U15 takımımıza getirmek istiyorum.

A takım maçı izlenemediğinden U-15 maçını izleme şansı buldum. Bursaspor'un altın jenerasyonu olarak görülen 97 jenerasyonundan sonra yine muazzam bir oyuncu grubu var Vakıfköy'ün elinde. Çok net söylüyorum bu yaş grubunda kendi oyununu bu denli kabul ettirebilen bir başka bir oyuncu grubu yok ülkemizde. Zaten bu gruptan çok sayıda oyuncu sene içerisinde milli takımlara gitti. Adana Demirspor karşısında da hiç zorlanmadan kendi oyunlarını rahat rahat oynayıp rahat da bir galibiyet elde ettiler. Hocaya da ayrı bir parantez açmak isterim ki Özer Hurmacı da bu takımın hocasını yanına aldı.

3lü savunma oynayarak ayağa paslarla kaleye doğru gitmeye çalışan bir takım U15. Maçın gidişatı ne olursa olsun oynadıkları oyundan da asla vazgeçmediler. Sevgili hocamız Ahmet Tayfun Karaosmanoğlu'nu tebrik ediyorum. Umarım bu ilkeli oyun duruşunu üst yaş gruplarına çıktıkları zaman da devam ettirip bu harika takımı eksiksiz A Takımda görebiliriz.

Altyapıyla alakalı torpil dedikodularının üst seviyeye çıktığı,menejerlerin yine Vakıfköy'de cirit attığı bu dönemde önce U14 takımının final oynaması yine u15 takımının final oynayacak olması içime biraz da olsa su serpti. Bu takımlarımız çok değerli zira "2.Şampiyonlar Vakıfköy'den çıkacak".

Altyapı demişken bir kaç hikaye de orada var ama şimdilik bunları da sezon sonuna saklayalım.

Şu sezon hayırlısı ile bir bitsin de.